Aperitive cu bacon si branza
Ingredientele necesare prepararii aperitivelor cu bacon si branza:
- 8 linguri de branza proaspata de vaci
- 4 cepe mici
- 8 cuburi de zahar brun
- 40 ml vin sec
- 8 felii bacon
- 8 felii groase de 2 cm de paine proaspata
- sare
- piper
Modul de preparare al aperitivelor cu bacon si branza:
Intr-o tigaie bine incinsa se pune vinul, ceapa taiata marunt si zaharul brun. Se da focul mai mic si se amesteca incontinuu, timp de 10 minute, pana cand vinul se evapora, zaharul se topeste si ceapa se caramelizeaza.
Separat, in alta tigaie se pun la prajit feliile de paine, cate doua-trei minute pe fiecare parte, pana devin crocante.
Se ung feliile de paine prajita cu branza proaspata de vaci, apoi se adauga ceapa caramelizata, feliile de bacon , sare si piper proaspat macinat.
Acum ca ai ajuns la cea mai distractiva parte a retetei pentru aperitivele cu bacon si branza, o poti savura linistit singur sau impreuna cu cei dragi! Pofta buna!