Bors tiganesc
Ingrediente necesare pentru prepararea borsului tiganesc:
- 300 gr carne de porc
- 3 cartofi
- 2 cepe
- 1 sfecla
- 100 gr varza
- 3 rosii
- 2 morcovi
- 4 linguri de untura
- sare
- piper
- leustean
- apa
Mod de preparare al borsului tiganesc:
Carnea de porc se taie cubulete si se pune la prajit in doua linguri de untura. Separat, cartofii, morcovii, sfecla si ceapa se curata si se taie marunt. Varza se taie fideluta iar rosiile in felii mari.
Toate legumele in afara de rosii se pun intr-un ceaun cu doua linguri de untura si se lasa sa se inabuseasca, dupa care se adauga apa si se lasa sa fiarba.
In vasul in care s-a prajit carnea, se pun si rosiile, apoi toate se amesteca, se adauga apa clocotita, se potriveste cu sare si piper si se lasa sa fiarba aproximativ jumatate de ora. La sfarsit se adauga leusteanul tocat.
Acum ca ai ajuns la cea mai distractiva parte a retetei de bors tiganesc, o poti savura linistit singur sau impreuna cu cei dragi! Pofta buna!