Cartofi umpluti cu branza si ciuperci
Ingredient necesare:
- 6-8 cartofi
- 2 rosii
- 1/2 pahar smantana
- 1/2 pahar supa limpede de carne
- sare
- patrunjel
Ingredientele necesare pentru umplutura:
- 1 pahar branza rasa
- 1 ou
- 2 cepe
- 3 ciuperci
- 2 linguri smantana
- 2-3 linguri ulei
- Sare
- piper
- Marar
Modul de preparare al cartofilor umpluti cu branza si ciuperci:
Cartofii se spala, se curata si li se scoate o parte din miez. Ciupercile se spala, se fierb se scurg intr-o strecuratoare, se taie fideluta si se calesc in uleiul incins. Se adauga ceapa taiata si se caleste si ea. Se ia de pe foc si se adauga oul fiert tare si taiat marunt, branza rasa, smantana, sarea, piperul si mararul si se amesteca bine.
Cu aceasta compozitie se umplu cartofii se pun intr-un vas termorezistent se toarna deasupra supa si se dau la cuptor. Cand sunt gata se acopera cu smantana,apoi se presara patrunjelul.
Acum ca ai ajuns la cea mai distractiva parte a retetei pentru cartofi umpluti cu branza si ciuperci, o poti savura linistit singur sau impreuna cu cei dragi! Pofta buna!