Cas pane de oaie
Ingredientele necesare prepararii casului pane de oaie:
- 5 bucati cas proaspat de oaie
- 2 oua
- 4 linguri apa
- 4 linguri faina
- 4 linguri pesmet
- 3-4 linguri de ulei cat sa acopere fundul tigaii
- sare dupa gust
Modul de preparare al casului pane de oaie:
Intr-un castron bateti bine oul cu putina sare. Taiati casul in bucati de 1 cm grosime, le dati prin faina, prin ou, pesmet, iarasi ou si pesmet si le lasati cateva minute sa se imprime bine oul, faina si pesmetul (astfel nu se va mai desprinde crusta la prajit).
Intr-o tigaie punem uleiul la incins. Prajim bucatile de cas pe ambele parti circa 2 minute, pana se rumenesc. Le scoatem pe un servetel de hartie pentru a absorbi excesul de grasime. Se serveste cu salata verde sau cu castraveti acri.
Acum ca ai ajuns la cea mai distractiva parte a retetei pentru casul pane de oaie, o poti savura linistit singur sau impreuna cu cei dragi! Pofta buna!