Ciorba de legume
Ingredientele necesare prepararii ciorbei de legume:
- 4 cartofi
- 1 dovecel
- 2 cepe
- 2 morcovi
- 1 ardei gras
- 2 linguri bulion
- zeama de lamaie
- ulei
- sare
- piper
- leustean
- apa
Mod de preparare pentru ciorba de legume:
Legumele se curata si se spala. Cartofii si dovleceii se taie cubulete iar morcovii, ceapa si ardeiul se toaca marunt. Legumele se pun pe foc intr-o oala cu apa si putin ulei si se lasa sa fiarba la foc mic. Cand s-au fiert se adauga zeama de lamaie si bulionul, se mai lasa circa cinci munute la fiert.
La sfarsit, se potriveste cu sare, piper si se presara leusteanul verde tocat.
Acum ca ai ajuns la cea mai distractiva parte a retetei pentru ciorba de legume, o poti savura linistit singur sau impreuna cu cei dragi! Pofta buna!