Ciorba de legume de primavara
Ingrediente
- doua radacini pastârnac
- trei morcovi
- doua cepe
- o legatura de ceapa verde
- trei cartofi
- o jumatate de kg spanac
- 250 g iaurt
- un ou
- 100 g unt
- sare
- piper
- patrunjel
- marar
- telina
- trei l apa
Mod de preparare:
Curatam legumele, le dam prin razatoare, le calim în unt si adaugam apa pâna se patrund.
Între timp, ceapa o tocatam marunt si spanacul îl tocam fideluta, le adaugam peste zarzavat împreuna cu un ou si le amestecam bine.
Dupa 10 minute adaugam apa fierbinte, sarea, piperul si cartofii taiati cubulete. Dupa ce cartofii s-au fiert, dregem ciorba cu iaurt. O ridicam de pe foc si presaram mararul si patrunjelul tocate marunt.
Ciorba se serveste calda.
Pofta buna!
Timp de gatire: 45 minute
Complexitate Redusa
Numar portii: 5 - 6