Ciorba de loboda
Ingredientele necesare prepararii ciorbei de loboda:
- un kg loboda
- trei morcovi mici
- patru fire de ceapa verde
- trei fire usturoi verde
- trei oua
- un litru bors
- 100 g smantana
- trei linguri de ulei
- sare
- piper
- leustean
- apa
Mod de preparare pentru ciorba de loboda:
Loboda se spala si se rupe in fasii. Morcovul se taie si se caleste impreuna cu ceapa. Dupa ce s-au calit se adauga apa si se lasa 15 minute sa fiarba si se pune loboda. Dupa ce a dat in fiert se pune borsul fiert si usturoiul tocat marunt si se lasa sa fiarba la foc mic.
Separat, se amesteca ouale batute cu putina faina si se pune amestecul in ciorba prin strecuratoarea de ceai, ca sa se obtina zdrente de ou.
Se mai lasa la fert inca 10 minute si se adauga uleiul, sarea si piper.
Adaugati leustean si eventual smantana la servire.
Acum ca ai ajuns la cea mai distractiva parte a retetei pentru ciorba de loboda, o poti savura linistit singur sau impreuna cu cei dragi! Pofta buna!