Curcan cu gorgonzola si coacaze
Ingredientele necesare prepararii curcanului cu gorgonzola si coacaze:
- 1 kg piept de curcan
- 500 g smantana
- 100 g gorgonzola
- 2 linguri de ulei
- 150 g coacaze
- 1 lingura amidon
- sare
- piper.
Modul de preparare al curcanului cu gorgonzola si coacaze:
Pieptul de curcan se taie in felii de aproximativ 1 cm grosime, se condimenteaza cu sare si piper, se trec prin amidon, apoi se rumenesc in putin ulei incins.
Separat se face sosul din gorgonzola, smantana si coacazele. Se pun pe foc si se lasa sa dea in clocot, amestecand usor. Daca este nevoie se mai poate adauga si putina apa, pentru ca sosul sa fie mai usor.
Acum ca ai ajuns la cea mai distractiva parte a retetei pentru curcan cu gorgonzola si coacaze, o poti savura linistit singur sau impreuna cu cei dragi! Pofta buna!