FEBRUARIE
Chec
Checul este un desert usor si rapid de preparat. Avand la baza doar cateva ingrediente, poate fi preparat oricand cu usurinta si este perfect pentru orice moment al zilei.
Varza calita cu afumatura
Varza calita poate sta alaturi de numeroase tipuri de carne. Cea mai delicioasa combinatie este însa cea din bucataria traditionala, în care varza calita se serveste cu o afumatura foarte aromata.
Ciorba ardeleneasca
Ciorba ardeleneasca este o combinatie plina de aroma intre carnea de vita, legumele si verdeata proaspata. Usor acrisoara, ciorba este perfecta pentru orice masa de pranz, facand intregul meniu mult mai usor.
Cas pane de oaie
Casul pane este completarea perfecta pentru oricare masa din zi. Fie ca il serviti cu o mancare de cartofi sau de alte legume, in combinatie cu o carne usoara, casul pane aduce savoare oricarei mese.
Musaca cu piept de pui
Musacaua cu piept de pui este o alternativa delicioasa pentru a gati carnea de pui. Se poate servi alaturi de alte tipuri de mancare sau ca meniu complet. Iata cum sa gatesti acest preparat delicios!