Ficatei de pui cu sos de usturoi
Ingrediente necesare prepararii ficateilor de pui cu sos de usturoi:
- 500 gr ficatei de pui
- 3-4 catei de usturoi
- 200 ml iaurt
- 2 linguri ulei
- sare
Mod de preparare al ficateilor de pui cu sos de usturoi:
Pentru sos vom adauga sare si cateva linguri de ulei peste usturoiul pisat si vom amesteca pana se obtine o maioneza peste care adaugam apoi iaurtul, apoi amestecam din nou.
Spalam si apoi scurgem de apa ficateii. Ii punem in tigaia in care am incins putin ulei si acoperim.
Lasam sa se innabuse la foc mic. Cand sunt gata turnam sosul peste ei, acoperim si lasam 3-4 min sa se patrunda gustul de usturoi.
Servim cu mamaliguta calda.
Acum ca ai ajuns la cea mai distractiva parte a retetei pentru ficatei de pui cu sos de usturoi, o poti savura linistit singur sau impreuna cu cei dragi! Pofta buna!