Gulas tiganesc

Ingrediente:

-          800 gr carne de oaie

-          60 gr slanina

-          Trei linguri untura

-          Trei cepe

-          Doua rosii

-          Un ardei iute

-          Un castravete acru

-          200 ml supa

-          Patru catei de usturoi

-          patrunjel

-          Sare

-          Piper

 

Mod de preparare:

Carnea se taie bucati subtiri, se presara cu sare si piper si se pune la rumenit cu bucatelele de slanina în untura încinsa. Dupa ce au început sa se prajeasca, se pune si usturoiul pisat si câteva bucatele de ardei iute.

Dupa ce s-au rumenit, se adauga un pahar de apa clocotita si se lasa sa fiarba la foc puternic pentru 10 minute, apoi se adauga ceapa taiata inele, rosiile curatate si taiate felii, castravetele taait rondele si supa. Se lasa sa fiarba înabusit 5-7 minute. Se pune patrunjelul tocat ?i se serveste cu garnitura de cartofi prajiti.

Pofta buna!

Recomanda prietenilor tai


ITI RECOMANDAM DIN BUCATARIA FAVORITA

VREMEA AZI

  • Bucuresti25 oC
  • Cluj-Napoca24 oC
  • Timisoara27 oC
  • Constanta18 oC
  • Iasi23 oC
  • Oradea26 oC
  • Brasov23 oC
  • Galati21 oC
vezi prognoza inteaga

CURS VALUTAR

CURSUL PENTRU 22.11.2024

  • 1 EUR4.7627 Lei
  • 100 HUF1.4561 Lei
  • 1 GBP5.4233 Lei
  • 1 USD4.2726 Lei
  • 1 CHF4.2298 Lei
vezi cursul valutar

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook

favorittv.ro foloseşte COOKIES. Navigând în continuare, vă exprimaţi acordul pentru folosirea acestora. Află detalii >

Favorit TV
Apasa "Like"
daca vrei sa urmaresti Favorit TV pe Facebook