Icre de post

Ingrediente

  • 350 g fasole boabe
  • 100 ml ulei
  • o ceapa
  • zeama de lamâie
  • sare

Mod de preparare pentru icrele de post

Fasolea se spala, se fierbe în trei ape si se scurge.
Fasolea fiarta se paseaza, apoi cu un mixer se amesteca si se pune uleiul, putin câte putin pâna devinde o pasta. Se condimenteaza sare dupa gust, zeama de lamâie si se mai amesteca cu mixerul înca 5 minute.
La final, ceapa se curata, se toaca marunt si se amesteca cu fasolea, pentru a forma pasta de icre de post.

Pofta buna!

Recomanda prietenilor tai


VREMEA AZI

  • Bucuresti25 oC
  • Cluj-Napoca24 oC
  • Timisoara27 oC
  • Constanta18 oC
  • Iasi23 oC
  • Oradea26 oC
  • Brasov23 oC
  • Galati21 oC
vezi prognoza inteaga

CURS VALUTAR

CURSUL PENTRU 24.11.2024

  • 1 EUR4.7627 Lei
  • 100 HUF1.4561 Lei
  • 1 GBP5.4233 Lei
  • 1 USD4.2726 Lei
  • 1 CHF4.2298 Lei
vezi cursul valutar

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook

favorittv.ro foloseşte COOKIES. Navigând în continuare, vă exprimaţi acordul pentru folosirea acestora. Află detalii >

Favorit TV
Apasa "Like"
daca vrei sa urmaresti Favorit TV pe Facebook