Macaroane cu pui si cascaval

Ingredientele necesare prepararii macaroanelor cu pui si cascaval:

  • 300 gr macaroane
  • 500 gr piept de pui
  • 3 rosii
  • 500 gr cascaval
  • 100 gr unt
  • sare
  • piper
  • apa

Modul de preparare al macaroanelor cu pui si cascaval:

Pieptul de pui se curata si se spala. Cascavalul se curata de coaja si se da prin razatoarea mare.
Macaroanele se rup, se introduc in apa clocotita cu sare, se fierb si se trec prin jet de apa rece.
Se curata rosiile de coaja si se toaca marunt.
Pieptul de pui se fierbe in apa cu sare. Dupa ce a fiert, se taie fasii subtiri, se inabusa cu apa in jumatate din cantitatea de unt, se adauga rosiile tocate marunt, piper si se fierb 5 minute.
Separat, macaroanele se inabusa in 50 g unt.
Se servesc calde, cu carne si sos iar deasupra se presara cascaval ras.

Acum ca ai ajuns la cea mai distractiva parte a retetei pentru macaroane cu pui si cascaval, o poti savura linistit singur sau impreuna cu cei dragi! Pofta buna!

Recomanda prietenilor tai


ITI RECOMANDAM DIN BUCATARIA FAVORITA

VREMEA AZI

  • Bucuresti25 oC
  • Cluj-Napoca24 oC
  • Timisoara27 oC
  • Constanta18 oC
  • Iasi23 oC
  • Oradea26 oC
  • Brasov23 oC
  • Galati21 oC
vezi prognoza inteaga

CURS VALUTAR

CURSUL PENTRU 23.11.2024

  • 1 EUR4.7627 Lei
  • 100 HUF1.4561 Lei
  • 1 GBP5.4233 Lei
  • 1 USD4.2726 Lei
  • 1 CHF4.2298 Lei
vezi cursul valutar

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook

favorittv.ro foloseşte COOKIES. Navigând în continuare, vă exprimaţi acordul pentru folosirea acestora. Află detalii >

Favorit TV
Apasa "Like"
daca vrei sa urmaresti Favorit TV pe Facebook