Macaroane cu pui si cascaval
Ingredientele necesare prepararii macaroanelor cu pui si cascaval:
- 300 gr macaroane
- 500 gr piept de pui
- 3 rosii
- 500 gr cascaval
- 100 gr unt
- sare
- piper
- apa
Modul de preparare al macaroanelor cu pui si cascaval:
Pieptul de pui se curata si se spala. Cascavalul se curata de coaja si se da prin razatoarea mare.
Macaroanele se rup, se introduc in apa clocotita cu sare, se fierb si se trec prin jet de apa rece.
Se curata rosiile de coaja si se toaca marunt.
Pieptul de pui se fierbe in apa cu sare. Dupa ce a fiert, se taie fasii subtiri, se inabusa cu apa in jumatate din cantitatea de unt, se adauga rosiile tocate marunt, piper si se fierb 5 minute.
Separat, macaroanele se inabusa in 50 g unt.
Se servesc calde, cu carne si sos iar deasupra se presara cascaval ras.
Acum ca ai ajuns la cea mai distractiva parte a retetei pentru macaroane cu pui si cascaval, o poti savura linistit singur sau impreuna cu cei dragi! Pofta buna!