Mancare de mazare cu piept de pui
Ingredientele necesare prepararii mancarii de mazare cu piept de pui:
- 1 kg mazare
- 1 piept de pui
- 1 ceapa
- 1 morcov
- 1 ardei
- 3 linguri bulion
- 2 linguri ulei
- sare
- piper
- marar
- 1 l apa
Modul de preparare al mancarii de mazare cu piept de pui:
Pieptul de pui se taie cubulete si se pune la rumenit in doua linguri de ulei incins. Ceapa, morcovul si ardeiul se curata si se toaca marunt, apoi se adauga peste pieptul de pui si se lasa cateva minute sa se caleasca.
Dupa ce legumele s-au calit se adauga mazarea, un litru de apa si se lasa sa fiarba la foc mic. Dupa ce mazarea si legumele au fiert se adauga bulionul si se mai lasa 15 minute pe foc. Dupa ce apa a scazut, se potriveste cu sare si piper si se adauga mararul tocat marunt.
Acum ca ai ajuns la cea mai distractiva parte a retetei pentru mancare de mazare cu piept de pui, o poti savura linistit singur sau impreuna cu cei dragi! Pofta buna!