Muschi de porc la tigaie
Ingrediente necesare pentru prepararea muschiului de porc la tigaie:
- 500g muschiulet de porc
- 2 bucati de catel de usturoi
- 3 linguri de ulei de masline
- un cubulet de unt
- cimbru
- boia de ardei dulce
- sare si piper
Mod de preparare al muschiuletului de porc la tigaie:
Muschiuletul il taiem felii, nu prea subtiri.
Presaram piper, boia dulce si frunzulite de cimbru proaspat.
Incalzim uleiul de masline impreuna cu untul si cand incepe sa sfaraie adaugam catelul de usturoi zdrobit usor si-l lasam pana incepa sa-si schimbe culoarea.
Prajim muschiuletul la foc mediu in jur de 7- 8 minute. Inainte de a stinge focul, saram bine carnea pe ambele parti.
Servim alaturi de garnitura preferata sau o salata mixta.
Acum ca ai ajuns la cea mai distractiva parte a retetei de muschiulet de porc la tigaie, o poti savura linistit singur sau impreuna cu cei dragi! Pofta buna!