Napolitane cu crema de caramel si nuca
Ingredientele necesare prepararii napolitanelor cu crema de caramel si nuca:
- 2 foi de napolitana
- 2 oua
- 250 g margarina
- 500 g zahar
- 200 g nuca
Modul de preparare al napolitanelor cu crema de caramel si nuca:
Se pun la fiert pe baie de aburi ouale, margarina si jumatate din cantitatea de zahar. Separat, intr-un vas se ard 250 g zahar, apoi se pun nucile taiate marunt si se mai lasa putin pe foc.
Crema se pune peste zaharul caramelizat, se amesteca bine si se pune peste foaia de napolitana, se acopera cu a doua foaie si se pune o greutate peste ea pana se raceste. Daca se doreste stratul mai mare, se dubleaza compozitia si numarul de foi.
Acum ca ai ajuns la cea mai distractiva parte a retetei pentru napolitane cu crema de caramel si nuca, o poti savura linistit singur sau impreuna cu cei dragi! Pofta buna!