Paste cu sos de rosii si ciuperci
Ingredientele necesare prepararii pastelor cu sos de rosii si ciuperci:
- 300 g spaghete
- 400 gr ciuperci
- 200 ml sos de rosii
- 1 ceapa
- 4 catei de usturoi
- busuioc
- oregano
- apa
- sare
- piper
Modul de preparare al pastelor cu sos de rosii si ciuperci:
Se pune apa la fiert, cand a inceput sa clocoteasca se pune ulei si sare, dupa care punem pastele si le lasam aproximativ 10 minute. Cand spaghetele s-au fiert, se scurg de apa si se pun intr-un vas.
Separat, se taie ceapa, usturoiul si se calesc in ulei de masline. Dupa ce au inceput sa capete o culoare aurie, se adauga ciupercile, se lasa la calit, apoi se adauga sosul de rosii. Se potrivesc cu sare, piper, oregano si busuioc. Sosul se pune peste paste si se amesteca.
Acum ca ai ajuns la cea mai distractiva parte a retetei pentru paste cu sos de rosii si ciuperci, o poti savura linistit singur sau impreuna cu cei dragi! Pofta buna!