Prajitura cu mure si ciocolata
Ingredientele necesare prepararii prajiturii cu mure si ciocolata:
- 3 oua
- 130 g zahar
- 80 g faina
- 1 lingurita praf de copt
- 1 lingurita cacao
- 100 g ciocolata amaruie
- 200 g mure
- 50 g unt
- coaja rasa de la o lamaie
Mod de preparare al prajiturii cu mure si ciocolata:
Ouale se amesteca cu 70 g zahar la care se adauga coaja de lamaie. Treptat se adauga faina amestecata cu praful de copt si cacao. Dupa ce se amesteca bine toate ingredientele se pune si ciocolata rasa.
Se tapeteaza cu unt o tava potrivita si se presara restul de zahar peste unt, apoi murele si se acopera cu aluat. Se baga la cuptorul incins in prealabil la 200 de grade si se lasa aproximativ 40 de minute.
Dupa ce este gata prajitura, se scoate din cuptor, se lasa sa se raceasca si se portioneaza.
Acum ca ai ajuns la cea mai distractiva parte a retetei pentru delicioasa prajitura cu mure si ciocolata, o poti savura linistit singur sau impreuna cu cei dragi! Pofta buna!