Pui cu smantana
Ingrediente pentru pui cu smantana:
- cinci pulpe
- trei cepe
- un morcov
- 500 g smantana
- o lingura faina
- sare
- patrunjel
- ulei
Modul de preparare al puiului cu smantana:
Carnea se spala, se portioneaza si se lasa la scurs. Incingem uleiul intr-o tigaie si punem pulpele la prajit. Scoatem carnea intr-o cratita, adaugam sare, piper si o acoperim cu un capac. In uleiul ramas, calim ceapa tocata marunt morcovul ras si le adaugam peste pulpe. Facem un sos din smantana si faina (faina se adauga peste smantana), amestecam pana se omogenizeaza si il turnam in cratita cu carne. Se fierbe aproximativ 15 minute iar la sfarsit se pune patrunjelul (de preferinta in farfurie). Se serveste cu mamaliguta calda.
Acum ca ai ajuns la cea mai distractiva parte a retetei pentru pui cu smantana, o poti savura linistit singur sau impreuna cu cei dragi! Pofta buna!