Pui umplut cu branza de capra si tarhon
Ingredientele necesare prepararii puiului umplut cu branza de capra si tarhon:
- 150 g branza de capra
- coaja rasa de la o lamaie
- 1 jumatate ardei iute rosu
- 1 lingura tarhon tocat
- 4 bucati piept de pui fara piele
- 8 felii de prosciutto
- 3-4 linguri ulei masline
- sare
- piper
Modul de preparare al branzei de capra si tarhon:
Se amesteca branza de capra cu coaja de lamaie, ardeiul iute si tarhonul, cu putina sare si piper. Se face o taietura pe lungime in fiecare felie de carne, avand grija sa nu se taie pana la capat. Se apasa carnea cu degetele si se formeaza un mic buzunar, care se umple cu crema de branza. Se inveleste fiecare bucata de carne in cate doua felii de prosciutto, strangand bine buzunarul cu umplutura de branza.
Se aseaza bucatile de carne intr-o tava, se stropesc cu ulei de masline si se baga la cuptorul incins in prealabil la 180 de grade. Se scoate tava dupa 20 de minute, cand carnea s-a patruns.
Acum ca ai ajuns la cea mai distractiva parte a retetei pentru pui umplut cu branza de capra si tarhon,o poti savura linistit singur sau impreuna cu cei dragi! Pofta buna!