Pulpe de pui cu rosii si cartofi noi
Ingredientele necesare prepararii pulpelor de pui cu rosii si cartofi noi:
- 4 pulpe potrivite
- 500 gr cartofi noi
- 1 legatura ceapa verde
- 5 rosii potrivite
- 100 ml ulei
- sare
- piper
- marar
Mod de preparare pulpe de pui cu rosii si cartofi noi:
Cartofii si ceapa verde se curata, se spala si se taie rondele sau cubulete.
Separat, intr-o tava se aseaza uniform pulpele, cartofii, rosiile intregi, ceapa si se adauga uleiul, sare si piperul dupa care se baga la cuptor. Se lasa circa o ora pana pulpele capata o culoare aurie.
Dupa ce se scot din cuptor se lasa la racit, se aseaza pe o farfurie si deasupra se presara mararul tocat marunt.
Acum ca ai ajuns la cea mai distractiva parte a retetei pentru pulpele de pui cu rosii si cartofi noi, o poti savura linistit singur sau impreuna cu cei dragi! Pofta buna!