Rulouri din peste
Ingrediente necesare pentru a gati rulouri de peste:
- 4 fileuri de peste
- 3 oua
- faina
- pesmet
- 4 felii de sunca de pui
- 4 felii de cascaval
- 4 felii de ardei copti
- sare
- piper
- boia
- ulei pentru prajit
Mod de preparare al rulourilor de peste:
Fileurile de peste se curata, se condimenteaza si se lasa jumatate de ora la frigider. Apoi se pun pe un platou, peste care se pun fisiile de ardei copt, sunca de pui si cascavalul. Bucatile de peste se ruleaza si se dau prin faina, ou si pesmet.
Separat se pune la incins uleiul si se pun rilourile la prajit. Se prajesc pe ambele parti. Se servesc alaturi cu o garnitura de cartofi sau de un ghiveci de legume.
Acum ca ai ajuns la cea mai distractiva parte a retetei de rulouri de peste, o poti savura linistit singur sau impreuna cu cei dragi! Pofta buna!