Salau cu praz inabusit in vin
Ingredientele necesare prepararii salaului cu praz inabusit in vin:
- 1/2 kg file salau
- 1 praz
- 3-4 linguri ulei
- 1/4 pahar vin
- 3 catei usturoi
- foi de dafin
- sare
- piper
- patrunjel
Modul de preparare al salaului cu praz inabusit in vin:
Fileul de peste se taie in bucati, se pune sare si piper. Intr-o cratita se pune prazul taiat rondele si bucatile de peste, se presara verdeata, apoi se toarna supa, vinul, uleiul. Se adauga sarea si piperul si se fierb inabusit la cuptor.
La sfarsit se adauga usturoiul pisat. Se serveste cu sosul in care s-a fiert.
Acum ca ai ajuns la cea mai distractiva parte a retetei pentru salau cu praz inabusit in vin, o poti savura linistit singur sau impreuna cu cei dragi! Pofta buna!