Tocanita de cartofi cu carnati taranesti
Ingredientele necesare prepararii tocanitei de cartofi cu carnati taranesti:
- un kg de cartofi
- 600 g carnati taranesti
- doua cepe
- cinci linguri bulion
- o legatura patrunjel
- sare
- piper
- apa
- ulei
Modul de preparare al tocanitei de cartofi cu carnati taranesti:
Curatam morcovii, ceapa si cartofii. Taiem morcovii rondele si cartofii cubulete (mai mici sau mai mari) si ii punem la fiert cu sare.
Taiem carnatii feliute si ii prajim in putin ulei. Carnati se scot din tigaie dupa ce s-au prajit si in locul lor punem ceapa tocata marunt si ardeiul feliute. Cand legumele s-au calit adaugam bulionul si il mai lasam cateva minute pe foc.
Dupa ce s-au spumat cartofii si sunt fierti pe jumatate, adaugam prajeala,carnatii si ii lasam sa fiarba in continuare.
La final, se adauga patrunjelul taiat marunt.
Acum ca ai ajuns la cea mai distractiva parte a retetei pentru tocanita de cartofi cu carnati taranesti, o poti savura linistit singur sau impreuna cu cei dragi! Pofta buna!