Tocanita de ciuperci
Ingrediente necesare prepararii tocanitei de ciuperci:
- 1/2 kg ciuperci
- 2 cepe
- 1 telina
- 2-3 morcovi
- 1 pastarnac mic
- 1 frunza de dafin
- sare, piper
Modul de preparare al tocanitei de ciuperci:
Ceapa se curata si se taie pestisori, apoi se caleste in ulei. Ciupercile se spala, se curata, se taie felii si se pun peste ceapa, adaugandu-se si o ceasca de apa. Se lasa la fiert cateva minute.
In acest timp se rad zarzavaturile pe razatoarea mare si se adauga peste ciuperci. Se fierb bine, apoi se adauga sare si piper dupa gust, foaia de dafin si putin enibahar. Cand este gata se adauga si patrunjel verde tocat.
Acum ca ai ajuns la cea mai distractiva parte a retetei pentru tocanita de ciuperci, o poti savura linistit singur sau impreuna cu cei dragi! Pofta buna!